Ondertitels downloaden

Wist je dat vroeger een beetje speelfilm vijf keer werd ondertiteld? Eén keer voor de bioscoop, één keer voor TV, één keer voor de DVD, één keer voor een publieke omroep, en één keer voor een commerciële omroep. Daar doen wij al heel lang niet meer aan mee.

inVision Ondertiteling zorgt ervoor dat een bestaande ondertitelvertaling wordt gevonden, aangekocht en wordt hergebruikt. Wij hebben voor TV-zenders, distributeurs, producenten en anderen een uitgebreide databank met bestaande ondertitels. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer info. We helpen je graag verder.

Om bestanden te kunnen downloaden of uploaden van en naar een van onze servers moet je eerst een inlognaam en wachtwoord bij ons aanvragen. Alle bestanden zijn vanzelfsprekend auteursrechtelijk beschermd.

NB: Indien je op zoek bent naar ondertitels voor illegaal gedownloade films moeten we je teleurstellen. Die zul je op deze site niet vinden. De stichting Brein schroomt overigens niet om justitie in te schakelen als het gaat om het downloaden van films en ondertitels. Lees meer: https://stichtingbrein.nl/wat-mag-niet.php
Website van de Stichting Brein

Voor meer informatie over films en series kijk je op IMDb, de internet movie database.

Professionele databank voor subtitles

Er is ook een online database voor professionele ondertitels: theSUBTITLING.NETwork.